Boek – Dedju!

 25,00

“Ontdek het unieke levensverhaal van Ivo Pauwels in zijn langverwachte autobiografie ‘Dedju!’.

Categorie:

Beschrijving

“Ontdek het unieke levensverhaal van Ivo Pauwels in zijn langverwachte autobiografie ‘Dedju!’. Deze verrassende webshop biedt een exclusieve inkijk in het leven van een opmerkelijke Vlaamse acteur, bekend van theater en televisie. Ivo Pauwels, bekend als de vloekende boer uit de populaire VTM-serie ‘Nonkel Jef’, neemt je mee op een onvergetelijke reis door zijn avontuurlijke leven.

Vanaf het allereerste moment dat je begint te lezen, word je meegenomen in het eerlijke en oprechte verhaal van Ivo Pauwels. Deze recht-door-zee-acteur blikt terug op zijn geweldige leven, waarin hij talloze mensen heeft laten lachen en indrukwekkende rollen heeft vertolkt op zowel het kleine als het grote podium. Maar dit boek gaat verder dan dat.

Ivo onthult hier voor het eerst zijn diepste geheimen, zoals de vrouw die hem heeft ontmaagd en de nacht die hij doorbracht in de gevangenis in Parijs. Ook deelt hij zijn avonturen in Congo en andere verre landen. Met zijn eigen woorden en een mix van lach en traan brengt hij zijn levensverhaal tot leven.

‘Dedju!’ is niet zomaar een boek. Het is een boeiende en geïllustreerde autobiografie, verrijkt met talloze nooit eerder vertoonde foto’s uit het privéarchief van Ivo Pauwels. Dit is zijn eerste en wellicht ook zijn laatste boek, waarin hij in zijn levensavond graag terugblikt op zijn rijke carrière. En zoals we van Ivo gewend zijn, kunnen we op tijd en stond een goeie vloek verwachten.

Mis deze unieke kans niet om Ivo Pauwels beter te leren kennen. Bestel nu zijn autobiografie ‘Dedju!’ en ontdek een wereld die je nog nooit eerder hebt gezien! Ivo Pauwels (1938) is een Vlaamse acteur en maakt op zijn 82ste zijn debuut als schrijver met dit meeslepende boek.”